,

Zweten in de studio!

We hebben inmiddels heel wat tropische dagen achter de rug… Maar helaas is er voor Johan geen ruimte voor een bezoekje aan het strand of de zee! Er wordt heel wat “afgezweet” door Johan en zijn producer Ronald Moonen van Studio Difference, de nodige uurtjes worden in de studio doorgebracht omdat er heel wat nieuws aan zit te komen: midden augustus komt er namelijk een LIVE ALBUM uit én…. een splinternieuwe single!

Er is vanuit de fans veel vraag gekomen voor een album met de liedjes die Johan brengt op zijn optredens. Daarom komt er een album met de 14 populairste liedjes! Deze zal midden augustus beschikbaar zijn en wordt enkel verkocht op de fanstand!

Met “Hou Me Vast” heeft Johan een ijzersterke single in handen die het deze zomer heel erg goed doet, zowel op radio en TV alsook op de vele optredens. Dit enthousiasme heeft weer voor veel nieuwe energie en inspiratie gezorgd en daarom laat Johan zijn opvolger niet lang op zich wachten: eind augustus zal deze op jullie worden losgelaten! Over de titel doen we nog even geheimzinnig….

Blijf vooral de website volgen voor meer informatie!