,

Ook Johan steunt de Rode Duivels met zijn eigen WK-lied!

Het meest opmerkelijke WK-lied dit jaar komt alvast dat van Johan Veugelers. De Nederlanders gaan massaal het Belgische nationale elftal steunen en daarover heeft de populaire Nederlandse, maar in België wonende zanger en accordeonist een zeer aanstekelijk lied over gemaakt: ‘De 12de man’.

“Oranje is jammer genoeg niet geselecteerd voor het WK in Rusland, daarom gaan wij Nederlanders samen met de Belgische fans het Belgische nationale elftal volop steunen”, zegt Johan. “Dat is ook gedachte achter ‘De 12e man’. De supporters zijn die extra onzichtbare speler op het veld op de weg naar de overwinning.”

Johan heeft alvast alle ingrediënten in huis gehaald om van ‘De 12e man’ een onvervalste meezinger te maken. “Maar mijn lied start wel met een stukje van De Brabançonne, zoals we die in Rusland hopelijk heel vaak voor de aanvang van de wedstrijden mogen gaan horen. Verder is ‘De 12e man” een echt muzikaal feestje, in het Nederlands en uiteraard met accordeon, nog altijd het gezelligste instrument dat er bestaat.”

‘De 12e Man’, Johan Veugelers WK-lied, is vanaf nu verkrijgbaar op iTunes en Spotify.