Nieuwe single voor Johan: Hou me vast!

Sinds hij in 2014 zijn eerste solosingle ‘Aan alle mooie meiden’ uitbracht, gaat het Johan Veugelers aardig voor de wind. Zowel in Vlaanderen als in Nederland is de sympathieke Nederlander een graag geziene gast wiens muziek heel vaak te horen is op radio en televisie. Met zijn splinternieuwe single ‘Hou me vast’ laat Johan een nieuwe muzikale kant van zichzelf zien: een ‘stevig’ liedje met een tekst die uit zijn eigen leven is gegrepen!

Johan is al enkele jaren actief in de muziekwereld en heeft op die tijd een aardig CV bij elkaar gesprokkeld. Als drummer zorgde hij voor de nodige beats bij artiesten als Ilse DeLange, Paul de Leeuw, Roel VanVelzen, Alain Clark en Caro Emerald. In februari 2011 maakt het drumstel plaats voor het accordeon want vanaf dat moment maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets. Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140 000 verkochte albums. Ook speelde hij het accordeon in op het album van Frans Bauer en bracht singles uit met o.a. Django Wagner, Frans Bauer en Sam Gooris.

‘Aan alle mooie meiden’, ‘Vlaamse nachten’, ‘Ik was nooit een Casanova’ en ‘Hey Jij’: het zijn stuk voor stuk meezingers die we het afgelopen jaar te horen kregen van Johan Veugelers. Sinds Johan begin vorig jaar besloot om te timmeren aan zijn solocarrière en De Stoempers trok hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat feesttenten onveilig!

Met zijn nieuwe single durft Johan nu ook een gevoeligere snaar te raken. Sinds kort is er een nieuwe liefde in het leven van Johan Veugelers en zijn nieuwe single weerspiegelt perfect die gevoelens die een prille verliefdheid met zich meebrengt. Gevoelens die Johan met iedereen wil delen, zo blijkt ook als we kijken naar de hoes van zijn nieuwe single en naar zijn videoclip!!