,

Johan’s splinternieuwe single “Blootvoets Dansen” is NU online!

 

“Blootvoets Dansen, want dan gaat álles beter” is Johan’s nieuwe lijfspreuk!

Met een heerlijke nazomer in gedachten komt Johan met een catchy en zéér dansbaar liedje op de markt: “Blootvoets Dansen”! Al heb je niet veel dansmoves in huis… Op dit liedje kun je gewoon niet blijven stilstaan! Volgens Johan mogen de schoenen en sokken ook maar meteen uit, dan dans je nog beter!

Met de bijbehorende clip werd alles uit de kast gehaald. De clip werd geschoten in- en rondom het historische “witte stadje” Thorn. Het plaatselijke VVV-kantoor en muziekcentrale Adams openden speciaal voor Johan’s clipopname de deuren en op het prachtige landgoed van Harrie Geelen mochten opnames plaastvinden. De keuze voor Thorn als opname locatie te gebruiken kwam van Johan zelf: “In Thorn liggen mijn muzikale roots! Ik heb een groot deel van mijn muzikale opleiding genoten bij de toenmalige muziekschool Kreato in Thorn en ben al jaren een vaste klant bij muziekcentrale Adams, letterlijk en figuurlijk kijk ik als “kleine jongen in een snoepwinkel” mijn ogen uit in deze prachtige zaak!”

Johan mocht voor de opname rekenen op een groot aantal figuranten uit zowel België als Nederland en er werden zelfs échte dansprofessionals “ingevlogen”: dansschool UC Dance met een groot aantal danseressen in de leeftijden van 9 tot 25 en Fauve & Roeland van dansschool Dansrijck die vorig jaar namens Nederland zelfs nog deelnamen aan de wereldkampioenschappen Showdance in China!!

Het prachtige resultaat is te zien op de volgende link (klik op knop)