,

Johan wordt een jaartje ouder… En dat moet gevierd worden!

Bron: Entertainment Today / Christof De Smedt

Dat Nederlanders kunnen feesten als de besten, is al lang geweten. Wanneer je dan ook nog eens Johan Veugelers heet en 31 wordt, is het hek helemaal van de dam!

Op 23 april 2018 wordt Johan Veugelers, de sympathieke Nederlands-Vlaamse spring-in-t-veld, 31 jaar jong. En dat gaat hij vieren met een stevig ‘Hollands’ feestje. Speciaal voor z’n verjaardagsconcert heeft Johan niemand minder dan Jettie Pallettie, Danny Diëgo en schlagerlegende Dennie Christian uitgenodigd. Voor een sfeervolle ambianceparty achteraf werd beroep gedaan op DJ Kurt Frederickx.

Wie Johans verjaardagsconcert wil bijwonen, noteert best nu al vrijdag 20 april 2018 in z’n agenda. Place to be is Stadsfeestzaal Aarschot, Demervallei 14 in Aarschot. Om het helemaal ‘Hollands’ te maken, verzon Johan wel een heel aparte dresscode: wear something blue, white and red!

Wie erbij wil zijn, kan nu al tickets bestellen. In voorverkoop kosten de staanplaatsen €15, zitplaatsen kosten €20. Aan de deur zijn er de avond zelf enkel staanplaatsen te koop voor €20.

Tickets en info: www.johan.eventsquare.co