,

Een mijlpaal voor Johan: één van de meest geboekte artiesten van 2017!

Met ruim 230 (!)  optredens in 2017 was Johan nog nooit zo druk aanwezig op de Nederlandse- maar vooral Vlaamse podia en was hij één van de meest geboekte artiesten van 2017. Door heel Vlaanderen hebben ze Johan met zijn accordeon al leren kennen en staat hij tegenwoordig synoniem voor 100% ambiance! 

Sinds dit jaar heeft Johan ook de stap gemaakt naar de grotere Schlagerfestivals, hij mocht inmiddels op menig affiche pronken tussen de grootste namen. Naast deze grote artiesten – die vaak al op het podium stonden toen Johan nog in de luiers rondliep – stond Johan zijn mannetje en werd steeds weer “de verrassing van de avond” genoemd! 

Naast het grote aantal optredens was natuurlijk 2017 ook het jaar van Johan’s allereerste solo album. De feestelijke en zeer geslaagde albumpresentatie gaf het startschot voor Johan’s volledig eigen repertoire dat al van Hasselt tot Blankenberge luidkeels wordt meegezongen. De titeltrack “Beloof Me” werd en wordt nu nog steeds veelvuldig gedraaid op de landelijke radio’s en Ment TV.

2018 belooft nu al zelfs drukker te worden dan 2017, de agenda staat al goed gevuld. De grote en trouwe fanschare die Johan’s optredens bezoekt kan zich nu al opmaken voor vele leuke feestjes!

Vanuit het team van Johan en namens Johan zelf willen wij jullie heel hartelijk danken voor jullie steun in 2017 en hopen van 2018 minstens zo een fantastisch jaar te maken! Fijne Feestdagen gewenst!