,

CARNAVALSKRAKER OP KOMST!

2016 was voor Johan een bewogen jaar. Zowel privé alsook in zijn muzikale carrière – die nog nooit zo druk was met rond de 200 optredens (!) – was 2016 een ware rollercoaster!

Wie denkt dat Johan de laatste maand van het jaar achterover gaat hangen heeft het absoluut mis….. Want in 2017 zal het muzikale gaspedaal nóg dieper worden ingetrapt. Samen met “zijn Anja” blijkt hij een gouden tandem te vormen: door de frisse wind die door Johan’s leven waait klinkt zijn muziek tegenwoordig hipper, vrolijker en dansbaarder dan ooit tevoren!

Samen met Ronald & Carien Moonen van Studio Difference wordt er nu al achter de schermen hard gewerkt aan Johan’s eerste kanonslag in 2017: Johan maakt zich op voor dé carnavalskraker van 2017!

Johan heeft er alvast zin in: “Ik zou hem het liefst morgen al voor jullie zingen want het kan niet anders of met dit liedje gaat het dak eraf vliegen! Het wordt geen traditioneel carnavalsnummer “a la hoempapa”. Ik denk dat veel mensen ervan zullen verschieten en inderdaad, dat is ook de bedoeling. Met carnaval is niets gek genoeg! Jullie zijn gewaarschuwd”!

Johan’s nieuwe carnavalssingle zal gereleased worden in januari. Binnenkort meer!